Gewonde flitspaal afgevoerdDatum van foto's: donderdag 24 april 2003
Tijdstip: 12.25 uur


Afgelopen zaterdag had ik hem al zien staan, een zwartgeblakerde paal waar de detector niet op reageerde. Vandaag kwam ik er toevallig weer langs maar stond er een rij paaltjes, een vrachtwagen en busje.

klik op het plaatje voor een vergroting van de foto
klik op het plaatje voor een vergroting van de foto
Langs de N18 staan vele flitspalen, enkele staan tussen Eibergen en Haaksbergen. In deze regio sneuvelt er regelmatig een zo ook deze ter hoogte van HMP 242.4.
Toen ik aankwam stond de paal al overeind en was men bezig de laatste dingen in orde te maken. De "kop" komt er nog niet op want dat doet de firma Gatso zelf en deze mannen dus niet. Hier zie je de gewichten die in de paal worden gelegd om het laten zakken van de kop wat makkelijker te laten gaan. Aan de handen van deze man is te zien dat het al met al een vuil karweitje is, menig persoon vindt dat dit figuurlijk ook zo is. klik op het plaatje voor een vergroting van de foto
klik op het plaatje voor een vergroting van de foto

Ik heb nog even wat verhalen aangehoord van deze heren. Ze plaatsen wel vaker flitspalen en krijgen (net als menig BOA) de grofste taal en de grootste onzin naar hun hoofd geslingerd terwijl ze gewoon hun werk doen.

De pionnen hier hadden alleen een waarschuwend effect want zoals u op de eerste foto ziet zijn er 2 (mischien wel expres) omgereden. Erg fietser-vriendelijk stonden ze ook niet, het fietst erg lastig op het 10cm brede resterende strookje.


Tekst en foto's: AJ


De uitingen en meningen die in dit artikel worden uitgedrukt geven niet noodzakelijk de mening of het standpunt van Flitsservice.nl weer en is voor volle verantwoording van de auteur.

Flitsservice.nl wordt gehost door:

Prolocation bannerTerug naar het reportage overzicht