"Terminaal Zwart" voor Almelose FlitspaalDatum van foto's: donderdag 1 mei 2003
Tijdstip: 17:30 uur


Op Koninginnedag las ik in Twente Vandaag (Twentse bijlage van de Telegraaf) dat de flitspaal langs de Weezebeeksingel in Almelo dinsdagnacht in brand was gezet. Het vuur werd gedoofd door blusapparaten van politieagenten. Vandaag had ik tijd om het slachtoffer op de foto te zetten. Hieronder het resultaat:

klik op het plaatje voor een vergroting van de foto
klik op het plaatje voor een vergroting van de foto
De bewuste flitspaal in een "terminaal zwart" kleurtje..


Deze paal is al eerder aangepakt door iemand die zwarte verf kon missen en een scheut hiervan op de paal smeet. Dit bleek niet erg effectief zodat er blijkbaar tot deze actie werd overgegaan.
De kast is goed aangepakt, waarschijnlijk door mensen die zogenaamde "automatische verkeershandhaving" 's nachts onzin vinden. En ik kan mij er in vinden, want in de wijde omtrek zijn alleen koeien te vinden en geen scholen of andere gevaarlijke plaatsen...

De ongevallen gebeuren op punten waar het verkeer elkaar kruist.... Dit concludeer ik ook op de website van de VOR. (Helaas is deze dusdanig traag met de verwerking zodat ik noodgedwongen de gegevens van 2001 als bron moet gebruiken.)
klik op het plaatje voor een vergroting van de foto
klik op het plaatje voor een vergroting van de foto
Tekst en foto's: Alexander


De uitingen en meningen die in dit artikel worden uitgedrukt geven niet noodzakelijk de mening of het standpunt van Flitsservice.nl weer en is voor volle verantwoording van de auteur.

Flitsservice.nl wordt gehost door:

Prolocation bannerTerug naar het reportage overzicht