Overleden flitspaal in HilversumDatum van foto's: zaterdag 5 juli 2003
Tijdstip: niet bekend


Een goede vriend van mij vertelde dat de flitspaal in Hilversum op de 's-Gravelandse vernield was. Een half jaar geleden mocht ik deze paal ook al op de gevoelige plaat zetten omdat deze op standje Pisa was gezet door onbekenden. Nu was het dus weer raak, alleen nog spectaculairder.

klik op het plaatje voor een vergroting van de foto
klik op het plaatje voor een vergroting van de foto
Je kon van veraf al zien dat de paal zwaar gehavend was.
Dichterbij gekomen werd het allemaal nog duidelijker dan het eigenlijk al was. klik op het plaatje voor een vergroting van de foto
klik op het plaatje voor een vergroting van de foto

Ik heb nog even zitten denken wat er nu echt gebeurd is met die paal. Als één van de lezers het weet mag hij of zij het zeggen. De dader(s) liggen op het kerkhof (deze paal straks waarschijnlijk ook).
(Aan de roet te zien is er via een ruim geboord gat in de plastic radarstrip een stuk vuurwerk naar binnen gepropt. Een Gatso-medewerker heeft die strip echter vernieuwd zodat dit niet meer zo duidelijk is.)


Tekst en foto's: onbekende inzender


De uitingen en meningen die in dit artikel worden uitgedrukt geven niet noodzakelijk de mening of het standpunt van Flitsservice.nl weer en is voor volle verantwoording van de auteur.

Flitsservice.nl wordt gehost door:

Prolocation bannerTerug naar het reportage overzicht