Gesloten vizier op de A28

Door AJ


Datum van foto's: woensdag 27 augustus 2003
Tijdstip: 12:45 uur


De A28 ligt al weer enkele weken onder vuur, meestal tussen Hoevelaken en Harderwijk. Vandaag stond er echter een controle vlak voor Zwolle bij hectometerpaal 85,0.

klik op het plaatje voor een vergroting van de foto
klik op het plaatje voor een vergroting van de foto
300 meter van te voren ziet het er zo uit. Onder het eerste viaduct staat helemaal rechts, in de berm van de op en afrit van de A50, een donkergroene Subaru van de KLPD. De controle stond gericht op de hoofdrijbaan waar 100 gereden mag worden.
Men kan dit bezwaarlijk "strijden met open vizier" noemen. Op deze foto staat de KLPD'er trouwens bij de Multanova radar set zelf. Wat hij daar deed weet ik helaas niet. Het was niet mogelijk om dichter bij de controle te komen omdat erboven een andere snelweg liep. klik op het plaatje voor een vergroting van de foto
klik op het plaatje voor een vergroting van de foto

De betreffende controleur lijkt niet echt onze aandacht te appreciŽren. Afgelopen zaterdag trof ik hem bij een andere controle aan, waar ook helemaal niet bij te komen was. Toen stond hij op de kruising van de A28 en de A37 bij Hoogeveen.


Tekst en foto's: AJ


De uitingen en meningen die in dit artikel worden uitgedrukt geven niet noodzakelijk de mening of het standpunt van Flitsservice.nl weer en is voor volle verantwoording van de auteur.

Flitsservice.nl wordt gehost door:

Prolocation bannerTerug naar het reportage overzicht