Het vullen van flitspaal Rijswijk Z-H SchaapwegDatum van foto's: woensdag 17 april 2002
Tijdstip: 8:30 uur


Vanochtend rond 8.15 weer de gebruikelijke route richting mijn werk in Rijswijk genomen. Deze keer geen controle op de Loevesteinlaan (overigens niet meer sinds mijn laatste rapportage daarover), maar deze keer was ik getuige van de paal die gevuld werd aan de Schaapweg in Rijswijk.

klik op het plaatje voor een vergroting van de foto
klik op het plaatje voor een vergroting van de foto
Dit is een bekende paal (vanuit Rijswijk Den Haag inrijdend), maar deze keer maar eens foto's genomen terwijl ik te wachten stond voor het stoplicht. Ik moest echter natuurlijk weer precies achter een boom staan. Toch een paar leuke foto's kunnen nemen. Ik dacht te zien dat ze met 2 of 3 man bezig waren.
Op deze foto is duidelijk te zien hoe de agent geniet van zijn uitzicht vanaf de vrolijk gekleurde VW-transporter en boven de paal uitsteekt. Alles werkte, wat duidelijk werd door de hoeveelheid testflitsen. klik op het plaatje voor een vergroting van de foto
klik op het plaatje voor een vergroting van de foto
Tekst en foto's: Twentshaagje


De uitingen en meningen die in dit artikel worden uitgedrukt geven niet noodzakelijk de mening of het standpunt van Flitsservice.nl weer en is voor volle verantwoording van de auteur.

Flitsservice.nl wordt gehost door:

Prolocation bannerTerug naar het reportage overzicht