Verstoppertje langs A28

Door AJ


Datum van foto's: woensdag 10 maart 2004
Tijdstip: 11:30


Na vorige week de eerste controle langs deze projectweg te hebben gespot, was het vandaag weer raak. Dit maal stond de opstelling echter een stukje verder terug, bij het begin van de oprit Staphorst.

klik op het plaatje voor een vergroting van de foto
klik op het plaatje voor een vergroting van de foto
Verboden terrein, ik ben dan ook maar niet verder gelopen en heb het bij deze foto's gelaten. Het moge duidelijk zijn hoe hier gecontroleerd wordt. De radar staat net buiten de geluidswal dus redelijk in het zicht, van de auto is weinig te zien, alleen in de spiegel dan.
Nog even een close-up van de Subaru, de boa zit lekker warm binnen. Terwijl er wat sneeuw uit de lucht valt, zit hij lekker de foto's te bekijken van hardrijdertjes. klik op het plaatje voor een vergroting van de foto
klik op het plaatje voor een vergroting van de foto

Ben benieuwd hoe lang dit nog projectweg zal blijven, aan het gedrag van de automobilisten bleek wel dat er niet veel tel hard werd gereden, veel zal er dan ook niet gescoord zijn.


Tekst en foto's: AJ


De uitingen en meningen die in dit artikel worden uitgedrukt geven niet noodzakelijk de mening of het standpunt van Flitsservice.nl weer en is voor volle verantwoording van de auteur.

Flitsservice.nl wordt gehost door:

Prolocation bannerTerug naar het reportage overzicht