De onzin omtrent de trajectcontrole op de A4Datum van foto's: dinsdag 9 november 2004
Tijdstip: 14:30 uur


Naar aanleiding van dit forumtopic dreigde er wat onduidelijkheid te ontstaan over de trajectcontrole op de A4. De één beweerde dat er een extra meetpunt zou zijn ter hoogte van het brugrestaurant, een andere beweerde dat het niet zo was. Tijd dus om aan deze onduidelijkheid voorlopig een einde te maken.

klik op het plaatje voor een vergroting van de foto
klik op het plaatje voor een vergroting van de foto
Vanuit de richting Schiphol gezien, ziet het er zo uit.
De zwarte kastjes van de vorige foto zijn niets anders dan verlichting voor de buitenzijde van het restaurant. klik op het plaatje voor een vergroting van de foto
klik op het plaatje voor een vergroting van de foto

Mijn conclusie: een "tussenmeetpunt" bij het brugrestaurant op de A4 is een Broodje Aap verhaal. Aan beide kanten liggen er onder of direkt nabij het brugrestaurant geen meetlussen in het wegdek.
Ook zijn er mensen geweest die beweerden een bon te hebben gekregen van de trajectcontrole Nieuw Vennep RICHTING Schiphol. Niet alleen die mensen, maar ook anderen kunnen bij deze repo zien hoe de trajectcontrole op de A4 werkt en hoe de opstelling nu precies is.


Tekst en foto's: umpire


De uitingen en meningen die in dit artikel worden uitgedrukt geven niet noodzakelijk de mening of het standpunt van Flitsservice.nl weer en is voor volle verantwoording van de auteur.

Flitsservice.nl wordt gehost door:

Prolocation bannerTerug naar het reportage overzicht