Winter's vandalisme in LeidschendamDatum van foto's: zaterdag 5 maart 2005
Tijdstip: onbekend


Een oud gezegde luidt “God straft onmiddelijk”, maar in dit geval heeft het even geduurd. Onlangs werd een flitspaal in Leidschendam slachtoffer van vandalisme. De verdachten heten M. Natuur, Keuning Winter (de broer van) en Maart Staart. Tot op heden kon dit trio nog niet worden aangehouden.

klik op het plaatje voor een vergroting van de foto
klik op het plaatje voor een vergroting van de foto
Deze roodlicht- en snelheidsflitspaal op de Noordsingel flitst voorlopig niet meer. Gefluisterd wordt dat de Leidschendammers geen tijd hebben om deze paal in de gaten te houden. Zij besteden intensief veel tijd aan een inburgeringcursus “plat Haags praten” in voorbereiding op de toekomstige annexatie door de gemeente Den Haag. Als je verstaanbaar bent voor de buitenwereld zak je geheid voor het examen; kortom, voorbereiding kost veel tijd en gaat ten koste van andere zaken.
Deze grijze kerstman zal voorlopig geen kadootjes uit Leeuwarden sturen. Dat zal de mensen wel verheugen, de prullaria van het CJIB blijken in veel gevallen “waardeloos” te zijn. Zo ziet u maar weer, zelfs de elementen zijn tegen Koos Spee! klik op het plaatje voor een vergroting van de foto
klik op het plaatje voor een vergroting van de foto

Het goede nieuws is dat de natuurelementen ervoor hebben gezorgd dat Koos Spee eventjes geen geld verdient! Ik vraag me af of Spee nu ook de winter wil gaan verbieden.


Tekst en foto's: Dr.Nomad


De uitingen en meningen die in dit artikel worden uitgedrukt geven niet noodzakelijk de mening of het standpunt van Flitsservice.nl weer en is voor volle verantwoording van de auteur.

Flitsservice.nl wordt gehost door:

Prolocation bannerTerug naar het reportage overzicht