Nieuwe lasergun nu ook gespot in Den BoschDatum van foto's: dinsdag 19 april 2005
Tijdstip: 10:40 uur


De heren van de politie in 's-Hertogenbosch zijn erg blij met hun laserspeeltjes. Er wordt dan ook erg intensief gecontroleerd op de "verleidelijke" wegen in deze stad.

klik op het plaatje voor een vergroting van de foto
klik op het plaatje voor een vergroting van de foto
Deze foto is genomen op de Rietveldenweg, er mag hier 50 km/uur gereden worden op 2x2 rijbanen. De Rietveldenweg, Zandzuigerstraat en Helftheuvelweg (alles in de buurt van de Brabanthallen) lenen zich gemakkelijk voor snelheden tussen de 70 en 80 km/uur.
Dit tafereel is dus bijna dagelijks te bewonderen.Noot Flitsservice: Deze specifieke controle is uitgevoerd met de nieuwe lasergun waar de laatste tijd berichten in de pers over zijn verschenen.
klik op het plaatje voor een vergroting van de foto
klik op het plaatje voor een vergroting van de foto

Commentaar Flitsservice:

Terwijl de ene collega met perfect werkende apparatuur werkt, staat daarnaast een collega met weer een nieuw aangeschaft model. Dat had ook een blaasapparaat kunnen zijn. De politie vindt blijkbaar mensen met een slok teveel op minder gevaarlijk dan iemand die een paar km/uur te hard rijdt. Regels zijn nou eenmaal regels, het is echter de keuze welke regel je handhaaft.


Tekst en foto's: JV


De uitingen en meningen die in dit artikel worden uitgedrukt geven niet noodzakelijk de mening of het standpunt van Flitsservice.nl weer en is voor volle verantwoording van de auteur.

Flitsservice.nl wordt gehost door:

Prolocation bannerTerug naar het reportage overzicht