Agressieve flitspaal belaagt agenten.....Datum van foto's: dinsdag 3 mei 2005
Tijdstip: 15.45


Normaal boeien flitspalen mij niet zo. Echter, een collega van mij zit bij de vrijwillige brandweer en op die site ( Brandweer Hoogeveen ) bekijk ik regelmatig de uitrukken die er zijn geweest.

klik op het plaatje voor een vergroting van de foto
klik op het plaatje voor een vergroting van de foto
Zo kwam ik de foto's van de brandende flitspaal (23 april j.l.) tegen op de Mr. Cramerweg t.h.v. de kruising met de Buizerdlaan in Hoogeveen. Aangezien hij altijd met plezier de reportages leest op Flitsservice.nl had ik een foto (met toestemming van de webmaster) doorgelinkt in een topic op het FS-forum.
Vandaag kwamen een andere collega en ik van een verstopping terug. Aangekomen bij de kruising zie ik 2 agenten bezig met het euh "vakkundig demonteren van de flitspaal"???? Dit is overigens een rood-licht paal. Volgens Flitspaal.nl werkt(e) hij ook op snelheid maar dat is mij niet bekend. Éen greep naast de stoel en ik had de fotocamera te pakken. Hoppa, dat is maar mooi even vastgelegd. klik op het plaatje voor een vergroting van de foto
klik op het plaatje voor een vergroting van de foto

De agent die ik vaker tegen kom zal wel gedacht hebben....ojeeee dat zal me een repo worden.......!!!!!!


Toevoeging: 5 mei de agent (die de paal bijna "kopte") tijdens een controle gesproken: de fotofilm was nog bruikbaar.

Tekst en foto's: Tento + collega


De uitingen en meningen die in dit artikel worden uitgedrukt geven niet noodzakelijk de mening of het standpunt van Flitsservice.nl weer en is voor volle verantwoording van de auteur.

Flitsservice.nl wordt gehost door:

Prolocation bannerTerug naar het reportage overzicht