Nieuwe kasten trajectcontrole A2Datum van foto's: zaterdag 9 juli 2005
Tijdstip: 14:15 uur


Komend vanaf een vergadering in Den Bosch, besloot ik bij Maarsen de A2 even te verlaten. Na een bezoek bij de lokale McDonalds aldaar, ben ik binnendoor over de Verbindingsweg richting de A2 gegaan. Het moest immers heel gemakkelijk zijn om daar bij de trajectcontrole te komen, getuige de eerdere fotoserie.


Bij het viaduct aangekomen, bleek het zelfs eenvoudiger te wezen dan ik me voorgesteld had. Wagen parkeren in de berm. Bord C1 (verboden in te gaan voor alle verkeer) voorbij wandelen. Waar de bermheuvel ophoudt, extra afstand nemen van de A2 en bij de trajectcontrole kast, waar een plaatselijke vangrail geplaatst is, kon ik naast de kasten staan (HMP55.0-Li). In alle rust kon ik daar gedurende 20 minuten foto's maken, zonder enige zuurstokwagen, KLPD-wagen of wat dan ook gezien te hebben.


klik op het plaatje voor een vergroting van de foto
klik op het plaatje voor een vergroting van de foto
Dit was mijn toegang tot de lokatie. Vanaf het viaduct Maarssen-Vleuten is er alleen dit bord C1 (met onderbord "uitgezonderd hulpdiensten") wat verkeer tegenhoudt. Echter wandelaars mogen hier (wettelijk gezien) gewoon voorbij. Iets zegt mij dat er wel gauw een bord C16 (verboden voor voetgangers) bij zal komen.
Zo'n 200 meter verderop zag ik deze afvalberg langs de A2 liggen. Na de laatste stoeptegelincidenten lijkt dit wel op een uitnodiging om de A2 van extra (onbedoelde) drempels te voorzien.

Wegwerkers: Troep opruimen !!!
klik op het plaatje voor een vergroting van de foto
klik op het plaatje voor een vergroting van de foto

Deel 2 van deze repo is HIER te vinden


Tekst en foto's: Egeltjes


De uitingen en meningen die in dit artikel worden uitgedrukt geven niet noodzakelijk de mening of het standpunt van Flitsservice.nl weer en is voor volle verantwoording van de auteur.

Flitsservice.nl wordt gehost door:

Prolocation bannerTerug naar het reportage overzicht