Wat daar groeit en bloeit in die berm van de A2

Door Tha Steef


Datum van foto's: zaterdag 8 oktober 2005
Tijdstip: 14:00 uur


Vandaag is het Nationale Open Dag bij de politie door heel Nederland. De website van de politie vertelde mij dat vandaag de Radio Controle Dienst (tegenwoordig Agentschap Telecom) in Boxtel neer zou strijken. Daar aangekomen bleek dat deze mensen vandaag iets beters te doen hadden en dus helaas niet zijn komen opdagen. Na wat gepraat te hebben met mensen van de Milieu Dienst van de provincie, die verantwoordelijk waren voor geluids- en trillings metingen, ben ik maar weer huiswaards gereden. Ondertussen zag ik op de WAP een controle bij Rosmalen. Aangezien dat mijn achtertuin is, ben ik daar even gaan kijken.


klik op het plaatje voor een vergroting van de foto
klik op het plaatje voor een vergroting van de foto
Precies na het viaduct van de spoorlijn en de Tivolieweg stond de Multanova in de berm, ter hoogte van hmp 114.2. Pas bij het passeren van het statief kreeg je als je achterom keek de transporter in beeld. Omdat het om het oude type VW Transporter gaat, neem ik aan dat het de 89-BG-RF is.
Direct na de controle heb ik de afslag Rosmalen genomen en ben ik teruggereden naar het viaduct van de Tivolieweg. Hierboven krijg je een mooi overzicht van de opstelling. De bus staat achter de boom lekker in de schaduw en uit het zicht voor het verkeer op de weg! klik op het plaatje voor een vergroting van de foto
klik op het plaatje voor een vergroting van de foto
klik op het plaatje voor een vergroting van de foto
klik op het plaatje voor een vergroting van de foto
Dezelfde opstelling, alleen nu ingezoomd!

Nog enkele wetens(w)aardigheden: de maximum snelheid hier ter plaatse is 100 km/uur. In een aantal meldingen (ook op Q-music) werd gesproken over een flitser in beide richtingen. Ik heb alleen deze kunnen constateren vandaag!

Na het maken van deze repo ben ik door gereden naar Nijmegen. Hier zou het Team van Blik op de Weg aanwezig zijn.


Tekst en foto's: Tha Steef


De uitingen en meningen die in dit artikel worden uitgedrukt geven niet noodzakelijk de mening of het standpunt van Flitsservice.nl weer en is voor volle verantwoording van de auteur.

Flitsservice.nl wordt gehost door:

Prolocation bannerTerug naar het reportage overzicht