Nijmegen, flitspalen buiten gebruikDatum van foto's: zondag 3 maart 2002
Tijdstip: 15.00 uur


De laatste 2 jaar zijn op alle doorgaande wegen flitspalen "gepoot", zelfs op de 2-baanse wegen mag er maar 50 gereden worden, daar waar 80 zeker op zijn plaats zou zijn. De laatste tijd is duidelijk te zien dat palen meer agressie en irritatie opwekken dan de veiligheid van het verkeer te bevorderen.
Steeds meer palen worden met verf besmeurd, in brand gestoken of zelfs onthoofd. Op onderstaande fotos is te zien dat er weer 2 "tolwegen" minder zijn in Nijmegen, maar helaas nog steeds teveel...

klik op het plaatje voor een vergroting van de foto
klik op het plaatje voor een vergroting van de foto
Op de Energieweg in Nijmegen hoeven de doorrijders komende tijd geen extra belasting te betalen; deze paal is met zwarte verf dicht gespoten. Waarschijnlijk wilde een klant van de achterliggende bouwmarkt even zijn nieuwe aankoop -een spuitbus zwarte verf- testen. Dan is dit wel het ultieme doel.

* Timo (vanaf het forum); He kijk uit op de Energieweg in Nijmegen, die paal werkt wel degelijk. Is gewoon niet helemaal schoongemaakt. Hebben ze expres gedaan.
Tekst: Joost J./De Nachtkoerier - Foto's: Joost J.


De uitingen en meningen die in dit artikel worden uitgedrukt geven niet noodzakelijk de mening of het standpunt van Flitsservice.nl weer en is voor volle verantwoording van de auteur.

Flitsservice.nl wordt gehost door:

Prolocation bannerTerug naar het reportage overzicht