Boa bij de kapperDatum van foto's: donderdag 10 november 2005
Tijdstip: 09:50 uur


Soms moet ik wat spullen afleveren in Leimuiden bij een horecagelegenheid en zo ook deze morgen. Terwijl ik over het Noordeinde rijd, zie ik een bekende flitswagen staan. Tenminste dat dacht ik, maar op zo een kort stukje kan er nooit geflitst worden. Ik zal me dus wel vergissen. Toch maar even in de spiegel kijken of er rare lampen opzitten en warempel, het is inderdaad een flitswagen van Hollands Midden. Het gaat om de groene Volkswagen Caddy met het kenteken 59-VS-FG.
De wagen stond niet opgesteld om te flitsen, zoals op de foto te zien is, want de camera-unit staat niet op het dashbord opgesteld.

klik op het plaatje voor een vergroting van de foto
klik op het plaatje voor een vergroting van de foto
"Wat doet die wagen daar dan?" vraag je je af. Vlakbij zit wel een supermarkt, dus misschien is de boa wel boodschappen aan het doen.
Het is alleen wel zo dat de supermarkt een eigen parkeerterrein heeft, dus is het makkelijker om daar te parkeren. Ik denk zelf dat de betreffende persoon bij de kapper was, want wat voor winkel zit er tegenover de parkeerplek?
Juist ja, een kapperszaak. Deze persoon laat zijn haren dus lekker stylen, terwijl hij de verkeersveiligheid moet bevorderen door de wegen te controleren met zijn apparatuur. Ik vraag me dan ook af of zijn baas dit ook weet. Want als ik in de baas zijn tijd naar de kapper ga, krijg ik daar wel wat van te horen..... klik op het plaatje voor een vergroting van de foto
klik op het plaatje voor een vergroting van de foto
Tekst en foto's:


De uitingen en meningen die in dit artikel worden uitgedrukt geven niet noodzakelijk de mening of het standpunt van Flitsservice.nl weer en is voor volle verantwoording van de auteur.

Flitsservice.nl wordt gehost door:

Prolocation bannerTerug naar het reportage overzicht