Barre weer zorgt voor nieuwe manier van flitsen bij korps Noord GelderlandDatum van foto's: vrijdag 25 november 2005
Tijdstip: 14:30u


Nadat vorige week al in Drenthe het verkeershandhavingsteam bedacht had dat het nog beter verdekt opstellen was in een sloot naast de weg, heeft men bij korps Noord en Oost Gelderland extra opgeschept door te stellen dat ze dit nog beter konden...

klik op het plaatje voor een vergroting van de foto
klik op het plaatje voor een vergroting van de foto
Sneeuw is een uitstekende manier om jezelf verdekt op te kunnen stellen en met de Drenthse gedachte in het achterhoofd hebben ze bij dit korps deze nieuwe methode verder verfijnd (let op het detail: Ook nog achter een boompje verscholen). De gemaakte foto's van verkeersovertreders zullen achteraf wel een kwartslag gedraait moeten worden.Wij op ons beurt, gaan onderzoeken of deze nieuwe methode van flitsen wel is toegestaan. Een controleur hoort zijn apparatuur uit te lijnen en de vraag is of dat hier op de Genderingseweg te Lintelo (gemeente Aalten) wel correct gebeurd is.Foto: 112 achterhoek.nl

Het enige vervelende is dat er steeds hulp moet worden ingeroepen om na de verrichte arbeid weer uit de verdekte positie te geraken. Waarschijnlijk zullen de kosten de extra opbrengsten ruimschoots dekken.Dit zijn de voertuigen in uitvoering tijdens de oude glorietijd die ingezet zijn voor dit nieuwe project van Dhr. Spee:

Aanleiding om deze nieuwe methodes te ontwikkelen is waarschijnlijk de recente belofte van Dhr. Zalm geweest dat iedereen er volgend jaar weer een beetje op vooruit zal gaan, een beetje extra cash voorhanden is dan natuurlijk nooit verkeerd.


Tekst en foto's: DLdB, foto: 112achterhoek.nl


De uitingen en meningen die in dit artikel worden uitgedrukt geven niet noodzakelijk de mening of het standpunt van Flitsservice.nl weer en is voor volle verantwoording van de auteur.

Flitsservice.nl wordt gehost door:

Prolocation bannerTerug naar het reportage overzicht