Net op tijd voor de laserDatum van foto's: woensdag 18 januari 2006
Tijdstip: 17:40 uur


Vandaag kwam ik de volgende melding tegen


laser ov n343 hardenberg ri oldenzaal thv hmp 13.0Gezien dit in de buurt is ben ik maar eens op pad gegaan om eindelijk eens een repo te kunnen maken van een lasercontrole. Aangekomen bij 13.0 op de N343 trof ik niets aan. Het eerste wat mij te binnen schoot was “shit niet weer te laat hé”....Toen ik op de eerstvolgende kruising rechtsaf sloeg zag ik een aantal auto’s aan de kant van de weg staan. Deze keer had ik geluk (afgezien van het gegeven dat ik mijn telefoon vergeten was om de melding te laten veranderen). De melding had moeten zijn:


laser ov n349 Fleringen – Albergen thv hmp 8.0 thv cafe de molenklik op het plaatje voor een vergroting van de foto
klik op het plaatje voor een vergroting van de foto
Hier stond de 23.02 van de politie regio Twente (afd. Tubbergen) op een parkeerstrook met daarachter een statief met lasergun.
Dit is in de richting van Fleringen. De laser kon hier ruimschoots door de bocht meten. Deze laser gaat overigens ook tot 900m. klik op het plaatje voor een vergroting van de foto
klik op het plaatje voor een vergroting van de foto
klik op het plaatje voor een vergroting van de foto
klik op het plaatje voor een vergroting van de foto
Richting Albergen. Een mooi lang recht stuk waar uiteraard makkelijk sneller gereden kan worden dan de toegestane 80 km/h.
Op de voorgrond kun je nog net de zwaaibalk zien van de 23.02.

Veel tijd voor foto’s was er niet want de controle werd nog tijdens mijn bezoek opgebroken.

2 personen zijn aan de kant gezet omdat ze met meer dan 15 km/h boven de 80 km/h reden (dit is overigens in mijn ogen een goede marge). Hoeveel deze 2 te hard gereden hebben is mij niet bekend. Nu maar wachten op een nieuwe lasercontrole in de gemeente voor een "betere" reportage.Tekst en foto's: DeMassel


De uitingen en meningen die in dit artikel worden uitgedrukt geven niet noodzakelijk de mening of het standpunt van Flitsservice.nl weer en is voor volle verantwoording van de auteur.

Flitsservice.nl wordt gehost door:

Prolocation bannerTerug naar het reportage overzicht