Laser/algemene controle in Venlo.Datum van foto's: dinsdag 31 januari 2006
Tijdstip: 11:15 uur


Bij deze controle kwam ik per toeval uit. Ik was eigelijk op zoek naar een andere controle in Venlo, die ik later als nog zou vinden. De controle vond plaats op de Kaldenkerkerweg.klik op het plaatje voor een vergroting van de foto
klik op het plaatje voor een vergroting van de foto
Je ziet de boa met de laser staan achter het verkeersbord. De auto's hielden zich bijna allemaal mooi aan de snelheid, daarom lette de boa vooral op mensen die de gordel niet om hadden.
Hier is dan de laser te zien. Verder niks speciaals. Deze boa stond een tijdje geleden in Roermond de bekeuringen uit te schrijven, vandaag dus kou-kleumen met de laser. klik op het plaatje voor een vergroting van de foto
klik op het plaatje voor een vergroting van de foto
klik op het plaatje voor een vergroting van de foto
klik op het plaatje voor een vergroting van de foto
Dit is de parkeerplaats waar je terecht kwam als je de fout in was gegaan. In de tijd dat ik er was werd er 1 auto/bestuurder naar de kant gehaald, deze reed namelijk 58 km/h. Je kunt ook zien dat brommers naar de kant werden gehaald. Als ik me niet vergis had deze zijn riempje van de helm niet vast.

Na dit korte oponthoud vervolgde ik mijn reis naar die andere ( eerder genoemde) locatie in Venlo.
Tekst en foto's: Joske


De uitingen en meningen die in dit artikel worden uitgedrukt geven niet noodzakelijk de mening of het standpunt van Flitsservice.nl weer en is voor volle verantwoording van de auteur.

Flitsservice.nl wordt gehost door:

Prolocation bannerTerug naar het reportage overzicht