SchaamteloosDatum van foto's: donderdag 12 april 2007
Tijdstip: onbekend


De politie in s-Hertogenbosch voert al enkele dagen een offensief tegen zon beetje alles wat zij tegenkomt. Op de uitgaanswegen wordt streng gecontroleerd op snelheid en in de binnenstad worden alle gedragingen (foutparkeerders, verlichting, etc) nauwlettend in de gaten gehouden. Het doel is ongetwijfeld het gepeupel te dwingen zich als engelen op de weg te gedragen. Of gewoon ordinair centen vangen...klik op het plaatje voor een vergroting van de foto
klik op het plaatje voor een vergroting van de foto
Dat de politie zelf alle regels aan haar laars lapt, is al langer bekend en daar treft u onderstaand weer een mooi voorbeeld van.
En ja, het betreft hier een radarwagen. Zie de mistlampen aan de voorkant en de kentekenlijst. klik op het plaatje voor een vergroting van de foto
klik op het plaatje voor een vergroting van de foto
klik op het plaatje voor een vergroting van de foto
klik op het plaatje voor een vergroting van de foto
Vanochtend was het onderwerp gordelcontrole op de Stadionlaan. Op het naastliggende parkeerterrein staat een onopvallende politieauto met de neus naar de weg, goed zicht op het tegemoetkomende verkeer. Mevrouw de agent bezet echter met haar auto een invalidenparkeerplaats. Juist, een plaats voor mensen die slecht ter been zijn. Mensen die moeite hebben met lopen. Mensen die pijn lijden als zij grotere afstanden moeten lopen. Bravo, mevrouw de agent.

Tekst en foto's: anoniem


De uitingen en meningen die in dit artikel worden uitgedrukt geven niet noodzakelijk de mening of het standpunt van Flitsservice.nl weer en is voor volle verantwoording van de auteur.

Flitsservice.nl wordt gehost door:

Prolocation bannerTerug naar het reportage overzicht