Binnenkort flitspalen op de N203 bij KrommenieDatum van foto's: woensdag 5 juni 2002
Tijdstip: 17.16 uur


Eerst maar even een locatieschets en wat achtergrondinfo. De N203 loopt van Zaandam naar Alkmaar en is een redelijk drukke provinciale weg. Vooral het gedeelte tussen Zaandam en de A9 kan tijdens de ochtend- en avondspits behoorlijk druk zijn.

Er mag op deze weg nergens harder dan 80 km/u gereden worden maar er zijn stukken 4-baans waardoor regelmatig het gas wat verder ingetrapt wordt.
Dit is zo'n gedeelte. Vier banen, een gescheiden fietspad en je kunt ver vooruit zien. Vooral als je van de A9 komt waar je 120km/u mag, en richting Zaanstad gaat heb je de neiging harder te gaan rijden dan de overduidelijk aangegeven 80km/u. . Overigens is dit een van de weinige wegen waar nog niet de bekende 'controleborden' staan. Maar dit valt ook wel op. Het probleem is alleen dat er wel echt gevaarlijke kruisingen op deze weg zijn. Zonder verkeerslichten. Maar daar wordt nu wat aan gedaan. klik op het plaatje voor een vergroting van de foto
klik op het plaatje voor een vergroting van de foto
Tekst en foto's: Alfa146TS


De uitingen en meningen die in dit artikel worden uitgedrukt geven niet noodzakelijk de mening of het standpunt van Flitsservice.nl weer en is voor volle verantwoording van de auteur.

Flitsservice.nl wordt gehost door:

Prolocation bannerTerug naar het reportage overzicht