Twente: nieuwe onopvallende surveillancewagen (OS)Datum van foto's: zaterdag 19 april 2008
Tijdstip: 15:00


Deze week reed ik samen met een collega op de snelweg. Bij een oprit zagen we deze onopvallende surveillancewagen invoegen. In de auto zaten twee agenten in uniform. Mijn collega had inmiddels al zijn camera uit zijn tas gehaald en hij voerde een drive-by shooting uit. De agenten hadden hiervan volgens mij niets in de gaten.

Omdat wij braaf 120 bleven rijden verdween de OS snel uit het zicht. Zo'n 5 minuten later zagen we dat ze iemand hadden aangehouden.
Nadat we de agenten met hun prooi gepasseerd waren, zagen we dat er een STOP POLITIE-display was ingebouwd in de zonneklep. Ditmaal waren we te laat met de camera en aangezien we onderweg waren naar een spoedklus was er geen tijd om te keren.

Helaas is de foto die we in eerste instantie hebben gemaakt niet van erg goede kwaliteit. Uiteraard gaat het in dit geval meer om de kenmerken dan om de foto. Zoals te zien gaat het hier om een GRIJZE OPEL ASTRA SEDAN met het kenteken 81-TG-TG.
Zorg ervoor dat u bij deze auto uit de buurt blijft!


Tekst en foto's: Worldoffline & associate


De uitingen en meningen die in dit artikel worden uitgedrukt geven niet noodzakelijk de mening of het standpunt van Flitsservice.nl weer en is voor volle verantwoording van de auteur.

Flitsservice.nl wordt gehost door:

Prolocation bannerTerug naar het reportage overzicht