VROS gespot: Volvo S60 47-HJG-2Datum van foto's: dinsdag 24 maart 2009
Tijdstip: 21.00 - 22.00 uur
klik op het plaatje voor een vergroting van de foto
klik op het plaatje voor een vergroting van de foto
Vandaag reden Petertjuh en ik over de A16. Op een gegeven moment reden we achter een mooie Volvo S60. Deze reed 110km/h en aangezien wij ook niet graag te hard rijden zijn we er maar achter gaan hangen. Omdat ik het een mooie wagen vond heb ik maar even een filmpje gemaakt.
Toen er een auto met een hoge snelheid voorbij de Volvo reed ging deze er meteen achteraan. Dit vonden we nogal verdacht en we hebben de Volvo met gepaste snelheid gevolgd. Toen we bij de afslag naar Roosendaal(A58) een politie volgen bordje omhoog zagen komen wisten we genoeg. De auto die nogal hard reed moest de Volvo volgen. Aangekomen bij het Esso tankstation mocht de bestuurder van de te hard rijdende auto mocht plaats nemen in de 47-HJG-2. Deze Volvo S60 is dus een VROS van het KLPD Breda. klik op het plaatje voor een vergroting van de foto
klik op het plaatje voor een vergroting van de foto

Let dus op voor een blauwe Volvo S60 met het kenteken 47-HJG-2


Tekst en foto's: MarcoV en Petertjuh


De uitingen en meningen die in dit artikel worden uitgedrukt geven niet noodzakelijk de mening of het standpunt van Flitsservice.nl weer en is voor volle verantwoording van de auteur.

Flitsservice.nl wordt gehost door:

Prolocation bannerTerug naar het reportage overzicht