Lasergunners op de Ambachtstraat in NijkerkDatum van foto's: zaterdag 29 juni 2002
Tijdstip: 09.45 uur


Onderweg naar een bezoekje in Spakenburg kwam ik weer eens door mijn voormalige woonplaats. Ik heb er nog nooit een controle gezien maar vandaag was het raak!

Ik kwam vanaf de kruising met de Berencamperweg. Ik trok net op
vanaf de stoplichten toen mijn detector enkele laser signalen rook. Oogjes open en 40 rijden. Je moest wel heeel goed kijken wilde je ze op die afstand zien waarop je werd gecontroleerd.
Hier een foto vanaf de andere kant. De mannen stonden met open
vizier maar je zag ze dus ook wel veel te laat. Ik heb er al met al een minuutje of 10 staan praten en verbaasde me er over hoeveel er op zo'n zaterdagochtend werden opgeschreven. Er werd alleen maar geschreven en niet staande gehouden.
De mensen die te hard reden remden zelfs niet eens als ze die 2
mannen in blauwe blouse zagen staan, ze waren dan wel te laat maar je kijkt dan in ieder geval niet uit je doppen! In de tijd dat ik er heb gestaan zijn er zeker 10 op de lijst geslingerd, dus gemiddeld 1 per minuut!!
Netjes geijkt en wel in februari 2002. Kan dus nog een tijdje
mee. Ik ben er nog een keer langs gereden en mijn snelheid op laten nemen om zo te weten te komen hoe veel mijn meter afwijkt.
Tekst en foto's: AJ


De uitingen en meningen die in dit artikel worden uitgedrukt geven niet noodzakelijk de mening of het standpunt van Flitsservice.nl weer en is voor volle verantwoording van de auteur.

Flitsservice.nl wordt gehost door:

Prolocation bannerTerug naar het reportage overzicht