Controle nieuwe trajectweg N376Datum van foto's: donderdag 17 maart 2011
Tijdstip: 16:30 uur


Naar aanleiding van dit bericht: "Donderdag 17 maart wordt tussen 14.00 en 21.00 uur een snelheidscontrole gehouden op de N376" ben ik 's middags om een uur of drie op zoek gegaan naar deze controle. Vanaf Schoonoord richting Rolde niets kunnen vinden. Richting Noord Sleen zag ik hem over het fietspad rijden op zoek naar een plekje. Toen hij die had gevonden heb ik mijn auto ergens neergezet en ben er lopend heen gegaan.Heb hem netjes goede middag gewenst terwijl hij inmiddels bezig was met de opbouw. Nadat ik hem vertelde dat dit mijn eerste bezoek aan een controle was kreeg ik een hele uitleg vwb de opstelling, apparatuur en uitlijning. Na het maken van twee testfotos begon voor hem de controle. Hierna een afspraak met hem gemaakt om 's avonds terug te komen voor wat resultaten. Bij het weggaan een paar fotos gemaakt.

De controlestek was bij hmp 27.3. Dit is richting Noord Sleen even voorbij recreatiecentrum RIJMAARAN. De vmax terplaatse is 80 kmh.

klik op het plaatje voor een vergroting van de foto
klik op het plaatje voor een vergroting van de foto
Richting Noord Sleen was de set goed te zien. Vanaf de andere kant redelijk verstopt achter de boom
Close up van de set. klik op het plaatje voor een vergroting van de foto
klik op het plaatje voor een vergroting van de foto
klik op het plaatje voor een vergroting van de foto
klik op het plaatje voor een vergroting van de foto
De VW-Caddy een eindje het bos in.

Omstreeks 20.00 uur was ik terug. Op dat moment waren er 65 snelheidsovertredingen geconstateerd met een hoogste snelheid van 126 kmh. Uiteindelijke score was 74 van de 914 gepasseerden.
De controle is om 20.45 uur beeindigd.

Al met al was dit voor mij een leuke ervaring met een vriendelijke oa en voor herhaling vatbaar.


Tekst en foto's: HAW2006


De uitingen en meningen die in dit artikel worden uitgedrukt geven niet noodzakelijk de mening of het standpunt van Flitsservice.nl weer en is voor volle verantwoording van de auteur.

Flitsservice.nl wordt gehost door:

Prolocation bannerTerug naar het reportage overzicht