Kentekenlijst update Juni

Door Flitsservice


Datum van foto's: donderdag 12 juli 2012
Tijdstip: n.v.t.


Deze maand zijn er weer veel nieuwe voertuigen gespot en ook een aantal uit de lijst verdwenen.

klik op het plaatje voor een vergroting van de foto
klik op het plaatje voor een vergroting van de foto
De 14-XL-XG, 68-XP-TN en 41-LXV-2 zijn alle drie uit de lijst verdwenen omdat ze verkocht zijn. Van forumlid Wouwie kregen we een flinke update van de voertuigen van de regio Noord- en Oost-Gelderland. De meeste voertuigen waren bij ons al bekend, maar deze BMW F650 GS was nog niet bekend bij ons.
De regio IJsselland is flink aan het vernieuwen. Ze hebben twee nieuwe Transporters aangeschaft om de flitskliko`s te vervoeren. De 8-VTX-37 en dan ook nog deze nieuwe Transporter. klik op het plaatje voor een vergroting van de foto
klik op het plaatje voor een vergroting van de foto
klik op het plaatje voor een vergroting van de foto
klik op het plaatje voor een vergroting van de foto
Na een lange tijd wachten nu eindelijk via twitter een foto gekregen van de 49-SFG-7 van Zeeland.

De onbekende rode VW Transporter van Noord-Holland-Noord is nu ook eindelijk gespot met kenteken helaas hebben we hier nog een foto van. Het kenteken is 33-GBD-7.

Via kentekens@flitsservice.nl kregen we nog een mail binnen dat er in Brabant-Noord een VW Golf Plus rond rijdt als OS-voertuig. De heeft als kenteken 46-KFX-6.

Ook zijn er weer twee nieuwe BMW 330d xDrives gespot, een grijze Touring in Gelderland-Zuid en een beige in sedan in Friesland, helaas beide zonder kenteken.

Voor een actueel overzicht van de updates kunt u kijken in dit topic. Mocht u zelf nou een nieuw radarvoertuig of een VROS of ander onopvallend voertuig zien mail dan naar kentekens@flitsservice.nl .

Van de BMW 330d xDrive Touring van Gederland-Zuid is nu wel het kenteken bekend. Het kenteken is 70-PXL-5
Tekst en foto's: Flitsservice


De uitingen en meningen die in dit artikel worden uitgedrukt geven niet noodzakelijk de mening of het standpunt van Flitsservice.nl weer en is voor volle verantwoording van de auteur.

Flitsservice.nl wordt gehost door:

Prolocation bannerTerug naar het reportage overzicht