Trieste praktijken op de A6

Door Martijn


Datum van foto's: zaterdag 16 februari 2013
Tijdstip: 14:00
klik op het plaatje voor een vergroting van de foto
klik op het plaatje voor een vergroting van de foto
De A6 is grotendeels 130 km/u geworden. Dat houdt in dat er vanaf 136 km/u geflitst wordt. Dat is ongeveer een 140 km/u op de teller. Niet al teveel mensen rijden dat. De flitsvangst op deze stukken valt dan ook erg tegen.
Dan rij je als flitscontroleur op zoek naar een stekkie over de A6. Je ziet het bord "Einde 130" en je kijkt om je heen. Er verandert niets eigenlijk. De weg blijft recht, lang, overzichtelijk, rustig. Een afrit, een oprit van Almere Buiten Oost en dan denk je: Mooie plek om mensen eens te grazen te nemen die het gore lef hebben om daar alsnog met 128 voorbij te "jakkeren". Wat een bijdrage aan de verkeersveiligheid. Triest hoor. klik op het plaatje voor een vergroting van de foto
klik op het plaatje voor een vergroting van de foto

Zie je zelf een flitser staan? Maak eens een foto en stuur deze op. Er hoeft echt niet een heel epistel bij, maar kort even aangeven waar en wanneer de controle was is al voldoende en je laat anderen zien waar ze op moeten letten. Klik hier voor meer info.


Tekst en foto's: Martijn


De uitingen en meningen die in dit artikel worden uitgedrukt geven niet noodzakelijk de mening of het standpunt van Flitsservice.nl weer en is voor volle verantwoording van de auteur.

Flitsservice.nl wordt gehost door:

Prolocation bannerTerug naar het reportage overzicht