N653 op snelheid gecontroleerdDatum van foto's: woensdag 21 mei 2014
Tijdstip: 14.20 uur


Aan de N653 tussen Serooskerke en Brouwershaven viel me nabij een kruising een statief voor een Ford Cmax op. Maximumsnelheid: 80 km/u.

radar ze n653 serooskerke ri brouwershaven op de delingsdijk thv hmp 1.4 door statief


klik op het plaatje voor een vergroting van de foto
klik op het plaatje voor een vergroting van de foto
Na iets verderop te zijn gekeerd reed ik terug om achter de controle-auto te parkeren. De tegemoetkomende oosterburen seinden vriendelijk met handgebaren en verlichting. Achterin zat de controleur de krant te lezen. Waar ik eerder alleen foto's van Transporters met verscholen controleurs had genomen, leek het me hier wel netjes me even te melden. Foto's maken was geen probleem.
De controleur gaf aan al een poosje op locatie te staan, een plek waar vaker gecontroleerd wordt. Er waren nog maar weinig passanten op de foto gegaan. Tijdens het maken van de foto van de voorzijde haalde iemand ter hoogte van de controle over de doorgetrokken streep in. klik op het plaatje voor een vergroting van de foto
klik op het plaatje voor een vergroting van de foto

Ik kondigde mijn vertrek bij de controleur aan, die vervolgde met: "Vanavond zeker op Flitsservice?"


Tekst en foto's: Observer


De uitingen en meningen die in dit artikel worden uitgedrukt geven niet noodzakelijk de mening of het standpunt van Flitsservice.nl weer en is voor volle verantwoording van de auteur.

Flitsservice.nl wordt gehost door:

Prolocation bannerTerug naar het reportage overzicht