Zondagse controle in PaterswoldeDatum van foto's: zondag 23 maart 2014
Tijdstip: 12:00
klik op het plaatje voor een vergroting van de foto
klik op het plaatje voor een vergroting van de foto
Zondag 23 maart werd een snelheidscontrole gemeld in Paterswolde (of Eelde-Paterswolde, zo u wilt). Omdat ik toevalligerwijs in de buurt was, besloot ik even langs te gaan.

radar dr in eelde-paterswolde op de hoofdweg thv de ijsbaan door witte ford tourneo


Een witte Ford Tourneo Connect (40-ZL-VH) werd ingezet ter handhaving van de plaatselijke maximumsnelheid (50km/u). Aangezien de controle nog maar net was begonnen zijn er geen (interessante) cijfers bekend.
Op de achtergrond van deze foto is te zien dat de kruising met de N860 (Meerweg) plaats heeft gemaakt voor een rotonde. De kruising was vrij onoverzichtelijk, en door voorrangs- en inschattingsfouten vonden hier regelmatig ongelukken plaats. Controles die voor de komst van de rotonde werden gehouden zorgden voor een lagere snelheid bij de kruising.
Waarom er na het verdwijnen van deze gevaarlijke kruising nog controles worden gehouden is niet bekend, en de controleur wilde er ook niet op in gaan.

De N860 is vanwege onderhoudswerkzaamheden afgesloten. Deze weg vormt de belangrijkste weg naar de aansluiting met de A28. Verkeer vanuit Eelde-Paterswolde naar de A28 wordt nu omgeleid via vliegveld Eelde en/of via Groningen.
klik op het plaatje voor een vergroting van de foto
klik op het plaatje voor een vergroting van de foto
Tekst en foto's: A7 Racer


De uitingen en meningen die in dit artikel worden uitgedrukt geven niet noodzakelijk de mening of het standpunt van Flitsservice.nl weer en is voor volle verantwoording van de auteur.

Flitsservice.nl wordt gehost door:

Prolocation bannerTerug naar het reportage overzicht