N360 in GroningenDatum van foto's: vrijdag 15 augustus 2014
Tijdstip: 12.00 uur
klik op het plaatje voor een vergroting van de foto
klik op het plaatje voor een vergroting van de foto
Vrijdag 15 augustus zag ik een verdachte VW Caddy langs de N360 ter hoogte van hectometerpunt 3.7 staan. Het kenteken was VF-347-D. Nou staan ze hier wel vaker te flitsen, maar ik had nog nooit een kijkje genomen bij zo'n controle, laat staan een reprotage gemaakt. Aangezien ik in de buurt woon, ben er dit keer eens naar toe gelopen en heb wat foto's gemaakt. Hieronder de situatie.
Ik heb ook nog even kort met de flitsende agente gesproken. Zij was niet echt mededeelzaam en ik mocht niet op het beeldscherm van de laptop kijken. Deze werd dan ook meteen dichtgeklapt. Over de score zei zij dat er hier altijd wel mensen te hard rijden....dus geen exacte cijfers helaas. Ik heb haar verder geen succes gewenst, en met een kort "Werkze" ging ik mijns weegs. De VW Caddy vertrok een kwartier na mijn bezoek. klik op het plaatje voor een vergroting van de foto
klik op het plaatje voor een vergroting van de foto
Tekst en foto's: Arnold


De uitingen en meningen die in dit artikel worden uitgedrukt geven niet noodzakelijk de mening of het standpunt van Flitsservice.nl weer en is voor volle verantwoording van de auteur.

Flitsservice.nl wordt gehost door:

Prolocation bannerTerug naar het reportage overzicht