Mercedes vloert flitspaal door verlies van macht over het stuurDatum van foto's: zaterdag 10 augustus 2002
Tijdstip: 19:30u


Net na zeven uur 's avonds krijgt scannerluisteraar Peter te Zoetermeer door op de scanner dat er een eenzijdig ongeval had plaatsgevonden met letsel. Bij aankomst van het ongeval vlak voor een kruising in de nieuwe wijk Leidschenveen (gelegen tussen Zoetermeer en Leidschendam) trof hij dit aan...

klik op het plaatje voor een vergroting van de foto
klik op het plaatje voor een vergroting van de foto
Een Mercedes 190D op zijn kant... En inderdaad, gevouwen om een RLC (roodlicht camera) van de firma Gatso.
Persbericht (via district8.net :Op de Donau ter hoogte van de Vlietweg in Leidschendam raakte de bestuurder van een personenauto door onbekende oorzaak de macht over het stuur kwijt en kwam op de middenberm terecht. Hierop gleed de wagen nog enkele meters door waarna deze met de zijkant tot stilstand kwam tegen een flitspaal.De bestuurder kon reeds snel het voertuig verlaten, de bijrijder echter, die met het lichaam op de paal bekneld zat moest met grote omzichtigheid uit het voertuig bevrijd worden. Deze persoon is met zwaar letsel afgevoerd naar het Haaglanden Ziekenhuis. De politie, die in deze versterking had van een tweetal collega's uit Hamburg, heeft de zaak direct in onderzoek genomen.Het gerucht gaat dat er drank in het spel was.
klik op het plaatje voor een vergroting van de foto
klik op het plaatje voor een vergroting van de foto

Waarschijnlijk heeft de bestuurder deze flitspaal niet tijdig genoeg opgemerkt en is hevig remmend in een slip geraakt.Omwille van de veiligheid zal er vast wel weer een nieuwe flitspaal geplaatst worden. Maar daar heeft deze bestuurder weinig meer aan. Overigens was deze flitspaal niet geladen, zoals blijkt uit de foto's.Peter, bedankt voor het inzenden van de foto's. Anders hadden we moeten gissen naar wat zich hier heeft voorgevallen. En dat doen we liever niet.


Tekst: DLdB
Foto's: Peter HuntDe uitingen en meningen die in dit artikel worden uitgedrukt geven niet noodzakelijk de mening of het standpunt van Flitsservice.nl weer en is voor volle verantwoording van de auteur.

Flitsservice.nl wordt gehost door:

Prolocation bannerTerug naar het reportage overzicht