Flitskasten in de Kempen versierd met vuilniszakkenDatum van foto's: donderdag 29 augustus 2002
Tijdstip: 14.00 uur


De afgelopen weken viel mij veelvuldig op dat een enorm aantal flitspalen in de Kempen, de streek ten zuidwesten van Eindhoven, waren voorzien van vuilniszakken.

klik op het plaatje voor een vergroting van de foto
klik op het plaatje voor een vergroting van de foto
Vandaag ben ik maar eens gestopt om zo'n paal wat nader te onderzoeken en op de foto vast te leggen. Het frappante is dat alle palen op exact dezelfde manier zijn ingepakt. En het gaat hier niet over enkele maar over minstens 10-palen, een groot aantal dus.
Of dit nu gedaan is door de overheid zelf, om wat voor reden dan ook, of dat hier gewoon een stel grapjassen bezig is geweest. Ik heb werkelijk geen idee. Geen enkele van de ingepakte palen was overigens geladen, iets wat het des te vreemder maakt. klik op het plaatje voor een vergroting van de foto
klik op het plaatje voor een vergroting van de foto

Als er mensen zijn die een idee hebben wat het doel of belang is van deze vuilniszakken dan vernemen we dat graag op het forum.


Tekst en foto's: De Nachtkoerier


De uitingen en meningen die in dit artikel worden uitgedrukt geven niet noodzakelijk de mening of het standpunt van Flitsservice.nl weer en is voor volle verantwoording van de auteur.

Flitsservice.nl wordt gehost door:

Prolocation bannerTerug naar het reportage overzicht