11 flitspaaltjes platgereden? Gatso maakt er werk van!Datum van foto's: dinsdag 17 september 2002
Tijdstip: 16.00 uur


Onlangs konden we in deze reportage vernemen dat er in en rond het Brabantse Valkenswaard een waar slagveld aan kromme en vernielde flitspalen was te vinden. Toen ik vandaag echter van Leende richting Valkenswaard reed, vielen mij een aantal dingen op.

Ten eerste was het platgereden "U rijdt te snel" bord keurig netjes opgeruimd. Daarnaast stond een platgerden flitspaal iets verderop ineens weer recht overeind.

klik op het plaatje voor een vergroting van de foto
klik op het plaatje voor een vergroting van de foto
En dan zie je ook nog dit! Een man op een ladder bij eveneens een rechte flitspaal met daarbij ook nog een geel wegwerkerswagentje. Toch maar eens even de bus van de baas een bospad in gedraaid en op de man afgestapt.
Navraag bij deze jongeman leerde mij dat hij niet van de gemeente Valkenswaard of de provincie Noord-Brabant was maar van de beruchte firma Gatsometer BV uit Haarlem. Hij was hier bezig met het opnieuw uitlijnen en africhten van de flitspalen. klik op het plaatje voor een vergroting van de foto
klik op het plaatje voor een vergroting van de foto
Tekst en foto's: De Nachtkoerier


De uitingen en meningen die in dit artikel worden uitgedrukt geven niet noodzakelijk de mening of het standpunt van Flitsservice.nl weer en is voor volle verantwoording van de auteur.

Flitsservice.nl wordt gehost door:

Prolocation bannerTerug naar het reportage overzicht