N272 Gemert - Boxmeer, Leeggeroofde FlitspaalDatum van foto's: donderdag 21 februari 2002
Tijdstip: 15.00 uur


Op woensdagavond hoorde ik van Pliesje dat op de weg van Gemert richting Boxmeer een flitspaal zonder inhoud te vinden was. Na een kleine speurtocht trof Tinusje de paal de volgende dag aan. En het mag gezegd worden, dit is een knap staaltje werk! Ondanks dat ik niemand ertoe aanzet dit soort vernielingen te plegen, er wordt op den duur immers van ons belastinggeld weer een nieuwe neergezet, levert het toch erg mooie plaatjes op!klik op het plaatje voor een vergroting van de foto
klik op het plaatje voor een vergroting van de foto
Daar staat ie dan. Op het eerste gezicht lijkt het vanaf deze zijde wel of deze paal de verkeerde kant op staat gericht. Hier is echter meer aan de hand.

Daar is die dan. Aan de losse bedrading te zien is alle apparatuur eruit gestolen. Dergelijke apparatuur is erg leuk om je detector te testen, maar het is en blijft natuurlijk vernieling en diefstal. De binnenkant van de kast lijkt nog vrij intact, de waarheid is echter anders.

klik op het plaatje voor een vergroting van de foto
klik op het plaatje voor een vergroting van de foto
Foto's: Tinusje - Tekst: De Nachtkoerier


De uitingen en meningen die in dit artikel worden uitgedrukt geven niet noodzakelijk de mening of het standpunt van Flitsservice.nl weer en is voor volle verantwoording van de auteur.

Flitsservice.nl wordt gehost door:

Prolocation bannerTerug naar het reportage overzicht