Lussenpaal in Eindhoven overleeft behandeling met autoband niet



Datum van foto's: zondag 15 december 2002
Tijdstip: 10.45 uur


In Eindhoven hebben in het verleden al diverse flitspalen het loodje moeten leggen. Nu ken ik steden waar het aantal flitspalen op een vinger (ja echt...) te tellen is. Roermond is er een mooi voorbeeld van, deze stad kent slechts een flitspaal en deze is al jaren buiten werking.

In Eindhoven is echter het tegenovergestelde het geval, in deze stad staan mischien wel meer flitspalen dan dat er dagelijks agenten op straat te vinden zijn. Het is maar waar je de prioriteit legt. Dat de maatschappij liever heeft dat de politie zijn prioriteiten ergens anders legt laat zij zo af en toe eventjes haarfijn weten.

klik op het plaatje voor een vergroting van de foto
klik op het plaatje voor een vergroting van de foto
Zo kregen NvR en ondergetekende gisteren deze melding binnen op onze semafoon. Deze semafoon ontvangt brandweer-alarmeringen en zo zie je af en toe nog eens wat verassende meldingen, deze bijvoorbeeld.
Dus wat doe je dan? Juist dan ga je de volgende dag maar eens polshoogte nemen om te kijken hoe de paal er bij staat. Van de achterzijde gezien lijkt de schade nog wel mee te vallen. klik op het plaatje voor een vergroting van de foto
klik op het plaatje voor een vergroting van de foto




Tekst: De Nachtkoerier - Foto's: NvR & De Nachtkoerier


De uitingen en meningen die in dit artikel worden uitgedrukt geven niet noodzakelijk de mening of het standpunt van Flitsservice.nl weer en is voor volle verantwoording van de auteur.

Flitsservice.nl wordt gehost door:

Prolocation banner



Terug naar het reportage overzicht