N604 Erp - Flitspaal op non-actiefDatum van foto's: zondag 24 maart 2002
Tijdstip: Onbekend


De N604 is een mooie, kaarsrechte weg tussen Veghel en Erp. Een tijdje geleden kwam ik iets verderop richting Veghel de 13-FN-KP tegen, deze keer viel mijn oog op een "bruingebronste" Gatso-kast.

klik op het plaatje voor een vergroting van de foto
klik op het plaatje voor een vergroting van de foto
En daar staat het arme ding. Van een afstandje is al te zien dat deze niet in de originele staat meer verkeerd. Toch misstaat de kleur hem nog niet zoeens.
Dichterbij gekomen is goed te zien dat deze paal het bijzonder heet moet hebben gehad. Het gras rondom de voet van de paal is ook weggeschroeid. klik op het plaatje voor een vergroting van de foto
klik op het plaatje voor een vergroting van de foto

Deze paal was de laatste tijd zeer regelmatig geladen. Of het op het moment van "de aanslag" ook het geval was, weet ik niet. Mocht dat zo zijn, dan heeft de apparatuur het in waarschijnlijk niet overleefd. Op dit moment is de paal die 500 mtr. verderop Erp in staat, in ieder geval geladen.


Tekst en foto's: JR


De uitingen en meningen die in dit artikel worden uitgedrukt geven niet noodzakelijk de mening of het standpunt van Flitsservice.nl weer en is voor volle verantwoording van de auteur.

Flitsservice.nl wordt gehost door:

Prolocation bannerTerug naar het reportage overzicht