Nuland: 41-jarige Ossenaar overleden bij botsing tussen trein en auto


06/01/2017 De man die vrijdagmiddag om het leven kwam bij een botsing tussen een auto en een trein is hoogstwaarschijnlijk een 41-jarige inwoner van Oss, zo meldt de politie. Het slachtoffer is de bestuurder van de auto.

De politie gaat ervan uit dat het om een 41-jarige Ossenaar gaat. De identiteit moet aan de hand van verder onderzoek nog definitief vastgesteld worden.

De wagen kwam daarbij onder de trein terecht en de bestuurder overleed ter plaatse aan zijn verwondingen. Hoe het ongeluk precies heeft kunnen gebeuren wordt door de politie nog onderzocht.

In de trein zijn geen gewonden gevallen. Meerdere hulpdiensten kwamen ter plaatse. Onder meer de brandweer, meerdere ambulances en een traumahelikopter werden opgeroepen.

Geen treinen
Tussen Den Bosch en Oss reden vrijdagmiddag geen treinen vanwege de aanrijding. De extra reistijd bedroeg ongeveer drie kwartier. Tussen Den Bosch en Oss werden bussen ingezet. De verstoring was in de loop van de vrijdagavond verholpen.

=====
Politie.nl schreef: Man overleden bij aanrijding tussen trein en auto

Bij een aanrijding tussen een trein en een auto aan de Klompstraat in Nuland is vrijdagmiddag rond 14.00 uur een man om het leven gekomen. De politie gaat ervan uit dat het om een 41-jarige man uit Oss gaat. De identiteit moet aan de hand van verder onderzoek nog definitief vastgesteld worden.

Trein Sprinter
De auto kwam rond 14.00 uur bij de bewaakte spoorwegovergang aan de Klompstraat in botsing met de trein. De wagen kwam daarbij onder de trein terecht en de bestuurder overleed ter plaatse aan zijn verwondingen.

Inzittenden van de trein bleven ongedeerd. Hoe het ongeluk precies heeft kunnen gebeuren wordt door de politie nog onderzocht. Het treinverkeer lag door het ongeval in beide richtingen stil.

Bron: https://www.politie.nl/nieuws/2017/januari/6/09-man-omgekomen-bij-aanrijding-tussen-trein-en-auto.html
=====

Link naar video: http://www.omroepbrabant.nl/?news/259810762/Dode+bij+botsing+tussen+auto+en+trein+in+Nuland.aspx

Link naar foto's:
http://imgb.igcdn.nl/bc13a7859824445abac90f77af8da2d5/opener/Foto_Bart_MeestersMeester_Multi_Media.jpg

https://pbs.twimg.com/media/C1fnksKWgAAk7hS.jpg

Meer foto's op:
http://www.112brabant.nl/news/16804-automobilist-omgekomen-bij-botsing-met-trein-in-nuland/
 
 
Bron:  Brabants Dagblad