Pagina 1 van 1  [ 21 berichten ]
Offline JayJay
Master
wo 02 dec 2009, 22:47 Bericht 
 
Ik wil net geld overboeken van m'n spaarrekening naar m'n betaalrekening, maar op het moment dat ik de verzending wil doen gebeurt er het volgende:

Normaal gesproken krijg je een vak, met daarin een code die in de random reader moet worden ingevoerd, daarna geeft de random reader een code, die je weer moet intypen in de browser om daarna op verzenden te drukken. Nu mist bij mij het hele vak van de eerste code etc. Daar staat het wereldberoemde rode kruisje...

Ik maak gebruik van IE8, maar heb zojuist Google Chrome gedownload, en daar werkt de site van de Rabobank wel prima! Wat gaat er fout bij IE8??

Offline Dennis
FS medewerker
wo 02 dec 2009, 22:49 Bericht 
Avatar gebruiker
dat het van MS is ???

ik heb met IE8 nooit geen probs gehad met de Rabo-site... (gebruik overwegend chrome ;))

Offline red devil1
Master
wo 02 dec 2009, 22:54 Bericht 
Avatar gebruiker
Ik heb vanmiddag nog geld overgeboekt met Rabo. Ik gebruik IE8, geen problemen gehad. Als je een nieuwe IE pakt doet hij het dan nog?? Is de verbinding wel beveiligd??

Offline JayJay
Master
wo 02 dec 2009, 23:10 Bericht 
 
Verbinding is wel beveiligd (volgens mij). In ieder geval, de balk bovenin beeld is gewoon groen. Weet niet zeker of dat gele slotje onderin beeld staat.

Offline MaxNL
Master
wo 02 dec 2009, 23:17 Bericht 
Avatar gebruiker
Als je 't niet vertrouwd moet je 't niet doen.... :wink:

Offline JayJay
Master
do 03 dec 2009, 7:27 Bericht 
 
Joh...

Maar niemand heeft dan probleem? Ik zal vanavond wel even een screenshot doen als die het dan nog steeds niet met IE doet. Moet zeggen dat Chrome best wel bevalt dus misschien is het wel :dag: met IE..

Offline Tukker_Pat
FS Juridisch
do 03 dec 2009, 7:31 Bericht 
Avatar gebruiker
Hier ook Rabo en IE8. Geen problemen.

Offline Arno
FS Meldingen
do 03 dec 2009, 7:32 Bericht 
Avatar gebruiker
FireFox (f)

Offline Opa TRP
Master
do 03 dec 2009, 8:37 Bericht 
 
Phishing O:)

Offline tjappie (Guus)
Master
do 03 dec 2009, 8:49 Bericht 
Avatar gebruiker
Als je niet weet op je een veilige verbinding hebt, kijk je BOVEN in de adresbalk of er https:// staat.

Offline Fredje
Die hard
do 03 dec 2009, 10:08 Bericht 
 
tjappie (Guus) schreef:
Als je niet weet op je een veilige verbinding hebt, kijk je BOVEN in de adresbalk of er https:// staat


Ja en ? Dan kan er nog steeds een 'man in the middle' attack plaatsvinden. Bij twijfel: rabo servicedesk bellen!

Offline MaxNL
Master
do 03 dec 2009, 10:30 Bericht 
Avatar gebruiker
Arno schreef:
FireFox (f)


ja! die gebruik ik sinds Windows 7 ook MAAR firefox kent geen slotje wel?

(zeg ff nee anders hebk 'n probleem :lol: )

Offline boersma
Master
do 03 dec 2009, 20:12 Bericht 
Avatar gebruiker
Staat ook duidelijk op de site he: bij twijfel NEEM CONTACT MET ZE OP!

Offline Bussloo
Master
do 03 dec 2009, 22:59 Bericht 
Avatar gebruiker
Misschien automatische blokkering aan staan in IE 8?
Leverde mij bij diverse websites ook foutmeldingen op.

Offline tha steef
Master
zo 06 dec 2009, 19:21 Bericht 
Avatar gebruiker
ik gebruik rabo internet bankieren in FF en dat gaat eigenlijk perfect, nooit geen problemen.

Hoogstens dat ik weer eens schrik als ik al die tankstation afschrijvingen zie ;)

Offline frankram
Master
zo 06 dec 2009, 19:50 Bericht 
Avatar gebruiker
Ik gebruik ook voornamelijk Firefox. :kniktja: Afbeelding

Offline egeltjes
Master
zo 06 dec 2009, 20:18 Bericht 
Avatar gebruiker
tha steef schreef:
nooit geen problemen.


Nooit geen = Altijd. :[ :[

Offline tha steef
Master
zo 06 dec 2009, 23:26 Bericht 
Avatar gebruiker
nee hoor, in brabant mag dat!

Offline Arno
FS Meldingen
ma 07 dec 2009, 6:45 Bericht 
Avatar gebruiker
MaxNL schreef:
ja! die gebruik ik sinds Windows 7 ook MAAR firefox kent geen slotje wel?

(zeg ff nee anders hebk 'n probleem :lol: )

Sorry, maar dat is wel zo. Het "slotje" zit rechts onder (f)

Offline tqam
Die hard
ma 07 dec 2009, 10:49 Bericht 
Avatar gebruiker
Safari geeft ook regelmatig problemen na een update dus Firefox gebruiken

Offline MaxNL
Master
ma 07 dec 2009, 10:53 Bericht 
Avatar gebruiker
Arno schreef:
Sorry, maar dat is wel zo. Het "slotje" zit rechts onder (f)


Thnx!
Ben pas sinds kort bekeerd van IE hoor, maar ik heb 'm gespot! verstopt net boven 't klokje inderdaad :D

 [ 21 berichten ] 


Wie is er online

Gebruikers op dit forum: Geen geregistreerde gebruikers en 4 gasten


Je mag geen nieuwe onderwerpen in dit forum plaatsen
Je mag niet antwoorden op een onderwerp in dit forum
Je mag je berichten in dit forum niet wijzigen
Je mag je berichten niet uit dit forum verwijderen

Zoek naar: