Overijssel: Kentekencontrole op A1 bij HengeloDatum van foto's: zaterdag 23 september 2017
Tijdstip: n.v.t.


Zaterdagmorgen 23 september werd er een melding gemaakt van een radarcontrole op de A1 thv Hengelo, het bleek om een ANPR (Automatic NumberPlate Recognition), een zogenaamde kentekencontrole te gaan van de Landelijke Eenheid.

klik op het plaatje voor een vergroting van de foto
klik op het plaatje voor een vergroting van de foto
Alleen een ANPR scanner was opgesteld net na de fietsbrug thv Hengelo vanuit de rijrichting Oldenzaal, opvang door motoragenten heb ik niet gespot.
Wat later in de week op donderdag 28 september werd er een melding gemaakt van een radarcontrole op de A1 nabij Hengelo Noord rijrichting Oldenzaal vlak voor het Avia tankstation bij parkeerplaats Lonnekermeer. De set stond bij de gele pijl. klik op het plaatje voor een vergroting van de foto
klik op het plaatje voor een vergroting van de foto

Op deze stukken asfalt geldt de limiet van 130 km/u, waarom alleen ANPR door de Landelijke Eenheid was me een raadsel, de politie regio Twente heeft ook zelf ANPR faciliteiten.


Tekst en foto's: vw-driver


De uitingen en meningen die in dit artikel worden uitgedrukt geven niet noodzakelijk de mening of het standpunt van Flitsservice.nl weer en is voor volle verantwoording van de auteur.

Flitsservice.nl wordt gehost door:

Prolocation bannerTerug naar het reportage overzicht