VROS gespot: 47-HJG-2Datum van foto's:
Tijdstip: 14.00 uur
3512x

Vandaag reed ik op de Graaf Engelbertlaan in Breda toen ik voorbij werd gereden door de 47-HJG-2. Daar ik 'm zag toen ik niet meer achter 'm aan kon gaan, maar gekeerd bij Prinsenbeek en de A16 ri Antwerpen gepakt.


klik op het plaatje voor een vergroting van de foto
klik op het plaatje voor een vergroting van de foto

Bij verzorgingsplaats Hazeldonk zag ik een vreemd geparkeerde auto en dat bleek de VROS te zijn. Bij het begin van de oprit de VROS opgewacht voor een foto.

In de hoop nog een goede foto te kunnen maken, ben ik ze gevolgd. Ze keerden bij de eerste afslag in Belgie. Tot knooppunt Galder hadden ze diverse grote snelheidswisselingen zodat ik ze heb ingehaald. Later kwamen ze me weer voorbij en heb ik er op geruime afstand achtergezeten tot knpt Zonzeel. Daar gingen ze weer extreem in de ankers om vervolgens de vluchtstrook op te duiken. Ik heb ze hierna ingehaald en ben naar huis gegaan.

Of ze hadden geen zin in staandehoudingen, of middenbaanplakkers gaan vrijuit. Hoge snelheden zaten er niet in, mede gezien het regenachtige weer, maar middenbaanplakkers waren er genoeg.

Oppassen dus voor deze VROS, hij is al eerder gespot op de A16 en behoort nu dus hoogstwaarschijnlijk tot het KLPD Breda.

Heb je zelf nou ook een vros gespot en je hebt ook een foto gemaakt, mail deze dan naar kentekens@flitsservice.nl of plaats je foto in dit topic.Petertjuh
Terug naar het reportage overzicht