VROS gespot: Audi A4 75-HRV-7Datum van foto's:
Tijdstip: 21.03
3929x

De meeste VROS voertuigen worden gespot door oplettende FS'ers bij een tankstation of ander plekken langs de weg. De Dikke Dakduif bewandelt de omgekeerde weg. Afgelopen zaterdagavond was ik degene die gespot werd toen ik nietsvermoedend met de CC op 158 een grijze Audi A4 voorbij reed op de A12 ter hoogte van Bodegraven. Deze heeft mij geruime tijd op afstand gevolgd en toen ze eindelijk doorhadden dat ik de muldergrens niet zou overschrijden, kwamen ze voorbij en mocht ik naar het tankstation.


klik op het plaatje voor een vergroting van de foto
klik op het plaatje voor een vergroting van de foto

Omdat ik mijn camera bij me had, heb ik direct 2 plaatjes gemaakt van de buitenkant, helaas een beetje haastwerk waardoor er maar een bruikbare foto is. Ik had gehoopt op foto's van de binnenkant maar dat was niet toegestaan.

Het gaat om een blauwgrijze Audi A4 quatro (sedan) kenteken 75-HRV-7 van Holland-Midden. Ik weet verder alleen dat ie een V6 diesel heeft. Verder niets opvallends aan omdat alle VROS attributen heel netjes weggewerkt zijn. De camera voor de spiegel zou je kunnen spotten als ie vlak achter je zit, maar dan is het meestal al te laat. De kekke LED dagrijlampjes zie je op meer Audi's dus daarmee onderscheidt deze auto zich ook niet.

Het enige dat ik bijzonder vond was het feit dat er 3 mensen in de auto zaten 2 dudes en een chick. Meestal zitten er 2 mannen in. Het waren in ieder geval vriendelijke luitjes en ik heb niet het gevoel dat ze me extra probeerde te naaien of zo. De beelden hebben we uitgebreid bekeken. Het viel me op dat ze een behoorlijke tussenafstand hielden en er vaak auto's tussen zaten, daarom viel het volgen ook niet op. Ook nog even van gedachten gewisseld over bermtoerisme, daar hadden ze zelf ook geen hoge pet van op al bleven ze wel professioneel over dit onderwerp.

Heb je zelf nou ook een vros gespot en je hebt ook een foto gemaakt, mail deze dan naar mike@flitsservice.nl of plaats je foto in dit topic.Tekst en foto's: Dikke Dakduif
Terug naar het reportage overzicht