Zaanstreek Waterland opent meldpunt verkeersaso's. Meld uw buurman!

 

De politie Zaanstreek Waterland heeft blijkbaar alle criminaliteit in de buurt opgelost. Nergens zijn er blijkbaar meer van die hangjongeren die overlast veroorzaken. Dus gaan ze die capaciteit maar richten op wederom wegmisbruikers. Daarvoor zoeken ze moraalridders en verraders.
Van die foute figuren die al met een omhoog geheven vingertje zitten als je het al durft om 5 km/u te hard te rijden. Die zelf structureel 10 km/u te langzaam rijden en continu de linkerbaan op de snelweg verstoppen. Deze mensen worden verzocht om iedereen te rapporteren van wie ZIJ vinden dat ze niet volgens HUN normen rijden. Volledig objectief natuurlijk.

Vervolgens gaat oom agent, die toch al geen andere belangrijke zaken te doen had, deze vermeende asociaal eens bellen om hem "eens aan te spreken" op zijn gedrag. Meer kan oom agent niet doen. Hij kan er geen bekeuring voor schrijven. Gewoon nutteloos dus.

Maar! Wij kunnen nu ook al die slome duikelaars melden. Van die mensen die zitten te trutten op de weg. Die onnodig links blijven plakken. Die structureel te langzaam rijden. Die het vertikken om een beetje gas bij te geven als ze een vrachtwagen inhalen en stuk 100 blijven rijden, daarbij een mini-file veroorzaken.
Meldt ze >hier

 
 
Bron: Flitsservice.nl
 
  28-1-2010  


|

FlitsKaart