Oud-verkeersofficier Koos Spee in de fout

 

"Stom, stom en nog eens stom anders kan ik het niet zeggen", aldus oud-verkeersofficier Koos Spee die eerder deze week met verschillende kentekens op zijn auto werd 'betrapt.

De verkeersexpert geeft volmondig toe dat dit niet had mogen gebeuren. Een oplettende weggebruiker ondekte dat Koos Spee, onder meer bekend van het televisieprogramma Wegmisbruikers, een fietsendrager op de trekhaak van zijn Mercedes had zitten met een verkeerde kentekenplaat. Op zich is dit niet strafbaar als er niet met de auto wordt gereden maar Koos Spee is wel zo sportief om toe te geven dat hij er de weg mee op is geweest.

"Ik heb die kentekenplaat gewoon over het hoofd gezien toen ik de fietsendrager, die ik vorig jaar voor het laatst op mijn camper had gebruikt, op mijn auto monteerde. Ook ik kan een fout maken en dat is dus nu gebeurd. Waar ik me wel een beetje zorgen om maak, is dat ik toch nog steeds achtervolgd wordt. Ik ben al een jaar geleden als verkeersofficier gestopt en kennelijk maakt men nog steeds jacht op me," aldus Koos Spee.

 
 
Bron: Telegraaf
 
  17-8-2012  


|

FlitsKaart