Dubbele Multanova langs de A67 bij EerselDatum van foto's: donderdag 18 juli 2002
Tijdstip: 14.15 uur


Voor vandaag was er door het KLPD een radarcontrole aangekondigd voor de A67 ter hoogte van Eersel. Zowel door Radio 538 als Flitsservice was deze controle inmiddels ook daadwerkelijk gemeld. Aangezien ik toch in de buurt was besloot ik maar even een kijkje te gaan nemen.

Het betrof hier een redelijk uniek samenwerkingverband. Twee auto's van verschillende steunpunten werkten hier namelijk samen.

klik op het plaatje voor een vergroting van de foto
klik op het plaatje voor een vergroting van de foto
Dit is de blauwe Subaru Legacy Wagon met het kenteken XB-PH-27, afkomstig van het KLPD-steunpunt Wolfheze. Aangezien deze controleur niet graag heeft dat er regeltjes overschreden worden, ben ik maar niet naar hem toegelopen en heb ik het bij deze foto gelaten.
Deze zwarte Subaru Forester van het KLPD Breda stond richting Belgische grens opgesteld. Normaliter heeft deze controleur geen enkel probleem met onze bezoeken maar dit keer werd hij door zijn collega aan de overzijde gesommeerd mij weg te sturen. Wat hij dus ook op een toch vriendelijke manier gedaan heeft klik op het plaatje voor een vergroting van de foto
klik op het plaatje voor een vergroting van de foto
Tekst en foto's: De Nachtkoerier


De uitingen en meningen die in dit artikel worden uitgedrukt geven niet noodzakelijk de mening of het standpunt van Flitsservice.nl weer en is voor volle verantwoording van de auteur.

Flitsservice.nl wordt gehost door:

Prolocation bannerTerug naar het reportage overzicht