'Wegmisbruiker' André van der Toorn laat zoontje autorijden

 

Zo vader, zo zoon... André van der Toorn, presentator van Wegmisbuikers, is de trotse vader van drie zoons van 7, 6 en 3,5 jaar. André, die bij SBS 6 wegmisbruikers met hun verkeersgedrag confronteert, bekent: "Soms mag mijn oudste zoon Floris, als we met de auto de straat inrijden, het laatste stukje achter het stuur zitten."

Glimlacht: "Ja, dat zijn leuke vader/zoon-momenten." "Ik vind mijn kinderen een enorme rijkdom", zegt hij. "Ik prijs de hemel dat mijn kinderen gezond zijn.

Voor mijn vrouw Anne-Marie is het af en toe wel vermoeiend, vier mannen in huis. Het kan thuis soms echt een ontplofte bende zijn. Dan laat iemand een wind aan tafel en schieten wij allemaal in de lach. ’Waar ben ik beland?’, verzucht Anne-Marie dan."

"Met mijn werk heb ik natuurlijk onregelmatige werktijden, maar ik probeer zo vaak mogelijk het avondritueel mee te maken. En ik breng ze elke ochtend naar school. Ik probeer regelmatig met mijn zoons, afzonderlijk van elkaar, iets te leuks gaan doen. Met z’n tweeën naar de film bijvoorbeeld. Twee jaar geleden ben ik samen met Floris naar Griekenland gegaan, ik heb familie in Griekenland wonen. Dit jaar ga ik met de middelste. Ik vind die één op één dingen echt belangrijk."

 
 
Bron: Telegraaf
 
  14-3-2007  


|

FlitsKaart