Binnen 24 uur meer dan tweeduizend automobilisten geflitst op A2

 

Binnen één dag zijn meer dan tweeduizend automobilisten geflitst op de A2, meldt de Landelijke Eenheid zaterdag aan het begin van de avond.

Rond het middaguur waren sinds vrijdag 22.00 uur al ruim duizend snelheidsovertredingen geconstateerd. Dat aantal was later in de middag al snel verdubbeld.

Op de snelweg bij Breukelen, nabij Utrecht, worden wegwerkzaamheden uitgevoerd. Daarom geldt een snelheidsbeperking van 70 kilometer per uur.

Veel bestuurders reden de afgelopen 24 uur echter rond de 100 kilometer per uur, de normale snelheidslimiet. Sommige automobilisten reden zelfs ruimschoots harder.

De politie roept op te denken om de veiligheid van de mensen die de wegwerkzaamheden uitvoeren. De geflitste bestuurders kunnen een boete tegemoetzien.

Reactie Flitsservice: Stukje nuancering: Die weg is 5 banen breed. Ze zijn met de meest linkerrijstrook bezig. Nou rij je rechts met de toch al langzame snelheid van 100km/u en op jouw strook en de 3 rijstroken ernaast is helemaal niets aan de hand, dus wat doe je? Je rijdt gewoon door met 100km/u, of misschien wel 80km/u En daar staat dan de flitsmeneer je te flitsen, omdat je maar liefst minimaal 4 km/u te snel ging en oh oh oh, wat is dit toch onveilig wat je doet.

 
 
Bron: Nu.nl
 
  11-5-2019  


|

FlitsKaart