Aanleg spitsstroken op A4 en A12: Daarna nog maar 80!





 

In verband met de aanleg van twee spitsstroken vinden in de week van maandag 4 april tot maandag 11 april werkzaamheden plaats op de A4 en de A12. Hierdoor wordt in deze periode verkeershinder verwacht voor het verkeer vanuit Amsterdam in de richting Den Haag.



Van maandag 4 april tot vrijdag 8 april wordt op de A4 de verbindingsweg op het knooppunt Prins Clausplein naar de A12 richting Den Haag in de avond en nacht afgesloten. De tijden liggen tussen 21.00 en 05.00 uur.



In het weekend van vrijdag 8 april tot maandag 11 april worden de A4 en de A12 vanaf het knooppunt Prins Clausplein in de richting Den Haag dag en nacht afgesloten. De tijden liggen vanaf vrijdagmiddernacht tot maandagochtend 5 uur. Verkeer in andere richtingen dan Den Haag ondervindt nagenoeg geen hinder van de afsluiting.



Tijdens het weekend wordt het verkeer vanuit Amsterdam richting Den Haag op het knooppunt Burgerveen geadviseerd via de A44 te rijden. Overig verkeer wordt bij de afrit Leidschendam omgeleid via de N14.
Verkeer richting Utrecht wordt geadviseerd via de N11 te rijden. Overig verkeer wordt omgeleid via de A4 richting Rotterdam, vervolgens via de afrit Rijswijk en de A12.



Na afronding van de werkzaamheden zal op de A12 vanaf het knooppunt Prins Clausplein tot de gemeentegrens van Den Haag permanent een verlaagde maximumsnelheid van 80 kilometer gelden. Deze maatregel is genomen om de veiligheid en de omgevingskwaliteit te bevorderen.

 
 
Bron: vid.nl
 
  23-3-2005  


|

FlitsKaart