Advies Bematec Solo: Niet kopen

 

De laatste tijd verschijnen er diverse berichten over de Bematec Solo radarjammer in de media. Ook op ons forum werd hierover bericht. Evenals op het forum van het Belgische deel.

Na aanleiding hiervan hebben wij Bematec België gemaild met de vraag of wij de Bematec Solo mogen testen. Een zeer onprofessioneel emailtje was het antwoord.

Uit nader onderzoek blijkt het volgende: De Belgische, danwel Nederlandse importeur heeft zich op ons en waarschijnlijk andere fora voorgedaan als een toevallige poster onder de naam Defran die vol lof over de Bematec Solo bericht en de Stinger DSI afkraakt. Wij hebben hem betrapt door het IP adres van de beantwoorder van het emailtje te vergelijken met het IP adres van de persoon die het onderwerp op ons forum heeft gestart. Die zijn hetzelfde. Oplichterij dus.
We hebben iemand gesproken die zei een Solo te hebben en heeft deze ook laten zien aan ons. Na wat zoekwerk bleek het apparaat hetzelfde te zijn als deze GPS Jammer van 32 dollar.

Wij hebben al eerder zogenaamde radarjammers getest. Het resultaat: Het werkt niet.
Gezien de praktijken van de importeur op dit en Belgische forum is ons advies over de Bematec Solo: Niet kopen. Totdat er een goede test is geweest door een onafhankelijke partij is het hoogst waarschijnlijk zonde geld en u riskeert zeer hoge boetes als u denkt ongestraft te snel voorbij een radarcontrole te kunnen rijden.

 
 
Bron: Flitsservice.nl
 
  2-2-2009  


|

FlitsKaart