Agressie in het verkeer: zwarte Honda Civic gezocht

 

Een automobiliste werd maandagmiddag 12 oktober het slachtoffer van een automobilist en zijn passagier. Zij beschadigden haar auto. De politie onderzoekt de zaak en roept getuigen op zich te melden.

Die middag rond 14.40 uur rijdt een 28-jarige vrouw uit Woerden over de Parklaan. Ze komt uit de richting van Wijkpark Molenvliet en gaat richting centrum. Bij haar in de auto zit haar negen maanden oude baby. Bij een wegversmalling ziet de vrouw een auto haar tegemoet komen. Beide auto's komen tegelijkertijd bij de wegversmalling aan. De Woerdense heeft voorrang en wil doorrijden. Dat gaat echter niet. Haar tegenligger neemt voorrang en rijdt door.
Als de tegenligger erlangs is, rijdt de Woerdense alsnog door. Ze ziet echter dat de automobilist keert en achter haar aan komt. Op de Hollandbaan bij de rotonde met de Molenvlietbaan moet ze voor het overige verkeer stoppen. De automobilist stopt achter haar. Hij en zijn passagier stappen uit. De bestuurder slaat met een staaf tegen een ruit van de auto van de vrouw. Zijn passagier schopt een deuk in de auto van de vrouw. Daarna stapt het tweetal weer in de auto en rijdt weg. De auto van de vrouw heeft ruitschade opgelopen en is gedeukt. De hevig geschrokken vrouw doet aangifte van vernieling.

Signalement
Van de automobilist en zijn passagier is het volgende signalement bekend.
Bestuurder:

blanke man

leeftijd 20 tot 25 jaar

slank postuur

lengte 1,75 meter tot 1,80 meter

droeg een witte pet

had een 'gabber'-uiterlijk

rookte een sigaret

Passagier:

blanke man

meer gegevens niet bekend.

Auto:
Het duo reed in een (verlaagde) zwarte Honda Civic (sportmodel), voorzien van sportvelgen en mogelijk met de cijfercombinatie 24 of 42 in het kenteken.

Oproep getuigen
De politie van district Rijn & Venen vraagt getuigen van de vernieling en andere mensen die de verdachten mogelijk in combinatie met de zwarte Honda Civic menen te (her-)kennen, contact op te nemen via telefoonnummer 0900-8844.


 
 
Bron: Politie
 
  14-10-2009  


|

FlitsKaart