Agressieve bestuurder veroorzaakt ongeluk A59





 

MADE - Een 21-jarige man uit Ede heeft vrijdagavond door agressief gedrag een ongeluk veroorzaakt op de snelweg A59 bij Made. Er waren drie auto's betrokken bij het ongeluk. Een man raakte zwaargewond, een vrouw lichtgewond. De man uit Ede is aangehouden.



De verdachte reed rond tien uur over de A59 richting knooppunt Hooipolder, toen hij ruzie kreeg met een autobestuurder uit Dieren. De verdachte dwong de man uit Dieren te stoppen langs de snelweg door hem de weg af te snijden.



De twee maakten ruzie en reden vervolgens weer de snelweg op. Een 31-jarige vrouw uit Dussen kon een van de optrekkende auto's niet meer ontwijken en reed tegen de man uit Dieren aan. Een volgende auto, van een 27-jarige Bredanaar, botste vervolgens tegen de vrouw uit Dussen.



De veroorzaker van het ongeluk, de man uit Ede, was inmiddels doorgereden. Na het horen van de getuigen werd de man later op de avond in Nijmegen aangehouden.



Hij is in verzekering gesteld voor poging tot doodslag. De bestuurder uit Dieren is met zware verwondingen naar het ziekenhuis gebracht. De vrouw uit Dussen is met lichte verwondingen naar het ziekenhuis gebracht.

 
 
Bron: Omroepbrabant.nl
 
  30-4-2005  


|

FlitsKaart