Autohater vraagt om reactie3928x

Waar zijn jullie in hemelsnaam mee bezig? Iedereen weet (behalve jullie en autorijdend Nederland) dat auto’s zwaar kankerverwekkend zijn, zwaar schadelijk voor de volksgezondheid en het milieu zijn en bovendien kilo’s CO2 en fijn stof in de lucht spuiten.

Ik vind dat elke auto die te hard rijdt een flinke boete (nu zijn deze veel te laag!!) moet krijgen en die smerige, stinkende, milieuverkrachtende kankerbak moet in beslag worden genomen. Als jullie met je stomme kop in zo’n luchtvervuiler gaan zitten, dan weet je van tevoren, dat als je een verkeersovertreding pleegt, dat je gepakt wordt en dan moet je niet achteraf gaan zitten janken.

Elke auto met een benzine- of dieselmotor moet gewoon worden verboden, want deze kankerbakken verzieken mijn schone lucht als ik op mijn fiets rij en dat zouden meer van die dikke, vette, vadsige automobilisten moeten gaan doen, fietsen, i.p.v. de lucht zwaar te vervuilen, kortom elke automobilist is een smerige milieucrimineel, die opzettelijk en met voorbedachte rade zijn of haar kankertroep in de lucht blaast!!

Wat is hierop uw antwoord, smerige milieucriminelen, die jullie zijn, vooral ene Martijn Hurks, die zijn huilverhaal nog in de krant laat zetten ook!!!

Pieter Klos, fietser en autohater.

Bron:  Per email

Share on Twitter Share on Facebook Share on Whatsapp Share on Telegram