De nieuwe Stinger is af.x

Twee jaar hebben we er op moeten wachten. Twee jaar heeft Stinger u en ons aan het lijntje gehouden. Maar nu is er dan eindelijk de nieuwe Stinger.
Stinger stond jarenlang synoniem voor de allerbeste radardetectie die voor geld te koop was. Toen pakweg twee jaar geleden Stingers belangrijkste leverancier, het Canadese BEL-Tronics, failliet ging, werden de mannen van de onvolprezen Ventura gedwongen meer dan ooit het heft in eigen handen te nemen op het gebied van R&D.

Het resultaat heet ┬┤radarscanning┬┤, een nieuwe innovatieve manier van radardetectie met technieken uit leger en laboratorium, zoals APAR en spectrum analyse.

Stinger koppelt zijn radarscanner aan een centrale boordcomputer, die het hart vormt van Stingers nieuwe systeem, DSI genaamd, hetgeen staat voor Driver Safety & Information.

Deze zelf ontwikkelde boordcomputer is een zogenaamd modulair systeem, waar naast een radarscanner tal van andere ┬┤info units┬┤ op kunnen worden aangesloten, waaronder GPS, laserdetector, GSM en ritregistratie. Ook de koppeling met een pc behoort tot de mogelijkheden.
Stinger claimt handenvol voordelen. ┬┤Radarscanning┬┤ zou bijvoorbeeld vele malen preciezer en gevoeliger zijn. Bovendien is de radarscanner onzichtbaar voor de detectordetector, aldus Stinger.Het origineel wat verzonden is per mail

Bron:  Autovisie

Share on Twitter Share on Facebook Share on Whatsapp Share on Telegram


Commentaar Flitsservice:


 

Ondanks dat we eerst zijn uitgegaan van een 1 April grap blijkt dat het toch wel degelijk in het tijdschrift staat, 2 pagina's groot. Hierbij onze excuses over de indruk dat we te maken hadden met een 1 April grap, maar de timing is bijzonder slecht. Stinger heeft erg lang gedaan over zijn ontwikkeling van zijn nieuwe produkt. Zo lang, dat niemand eigenlijk nog verwachtte dat er ooit iets op de markt ging komen.Met veel toeters en bellen werd maanden geleden een nieuwe naam gelanceerd. "Power System" moest het gaan heten en er waren flash animaties te zien op de site van Stinger. Nu stond er op de site van Stinger gisteren nog helemaal niets over het produkt. Vandaag staat er een verwijzing naar het blad Autovisie.Vreemde manier om zo een nieuw produkt te introduceren, maar we zijn benieuwd!Dave
(Met dank aan Jan B.)